Qui som

slider slider slider

 

OMS-SACEDE és una empresa catalana que, des del 1.979, desenvolupa la seva activitat en el camp del Medi Ambient; tot hi que els seus orígens es remunten al 1915 a Alemanya com a OMS.

Al llarg de la seva història OMS-SACEDE s’ha especialitzat en el tractament d’aigües (urbanes i industrials), tractament de lixiviats, tractament tèrmic de fangs, instal•lacions de cogeneració, entre d’altres.

A l’any 2009, OMS-SACEDE va passar a formar part del grup REMONDIS AG&CO.KG, l’empresa alemanya més gran en gestió de residus i aigua; amb la central situada a Lünen (Alemanya) i amb presència en 34 països.

Dins de l’estructura de REMONDIS, OMS-SACEDE forma part de la divisió de Remondis Aqua, la qual està centrada en la construcció i gestió de sistemes de potabilització i sanejament d’aigües.

Les activitats d’OMS-SACEDE inclouen el disseny, construcció i gestió d’instal•lacions de tecnologia avançada, col•laborant activament en l’objectiu comú de millorar la qualitat del nostre entorn natural.

Durant tots aquests anys, OMS-SACEDE ha executat satisfactòriament un gran nombre de projectes a nivell nacional i internacional, tant en el sector públic com en el privat.

L’excel•lent formació i amplia experiència de l’equip de professionals d’OMS-SACEDE garanteix el compliment dels requisits i la satisfacció de les expectatives dels nostres clients.